610 miljoen XRP overgemaakt door Huobi gigant terwijl XRP stijgt naar $0.51

Cryptocurrency tracker Whale Alert heeft gegevens gedeeld over verschillende oogverblindende XRP transfers waarbij meer dan 600 miljoen munten zijn verplaatst door de Huobi gigant.

Whale Alert heeft ontdekt dat, in de afgelopen 17 uur, Huobi crypto handelsgigant en grote cryptocurrency eigenaar een mammoet-grote hoeveelheid crypto heeft verschoven: 610 miljoen XRP tokens.

In fiat vertegenwoordigt dit $278.594.530.

Huobi maakt bijna $279 miljoen over, Coinbase schuift 10 miljoen XRP

Volgens gegevens gepresenteerd aan de gemeenschap door Whale Alert crypto tracker, in de afgelopen 17 uur, heeft de in China gevestigde Huobi exchange ongeveer 600 miljoen XRP tokens (ongeveer $273 miljoen) overgemaakt in drie transacties.

De transfers met 100 miljoen, 200 miljoen en 300 miljoen XRP werden uitgevoerd tussen de interne wallets van de uitwisseling, mogelijk tussen warme en koude opslagkluizen.

In een aparte tweet merkte Whale Alert ook op dat een crypto-portemonnee met een anonieme eigenaar 10 miljoen XRP naar Binance had gestuurd. Volgens gegevens van Bythomp analytics provider, was de afzender Coinbase exchange.

XRP stijgt naar $0,51 terwijl ETH en BTC nieuwe all-time highs bereiken

Na het vasthouden op de $ 0,46 mark op dinsdag, is XRP token er nu in geslaagd om te stijgen naar het $ 0,53 niveau en, bij het ter perse gaan, wordt het verhandeld op $ 0,51, volgens gegevens gedeeld door CoinMarketCap.

Tot nu toe is XRP teruggekeerd in de top vijf, na de vijfde plaats te hebben teruggewonnen van Polkadot (DOT).

Recentelijk is XRP gestegen van de $ 0,37 prijsmarkering tot het huidige niveau, terwijl Bitcoin en Ethereum in prijs zijn gestegen: Ethereum is gestegen van het $ 1.524 gebied naar de all-time high van gisteren van $ 1.800.

Wat betreft het vlaggenschip van de cryptocurrency, heeft Bitcoin twee opeenvolgende all-time highs gescoord sinds maandag 8 februari: $44.000 en $48.000.

Beide ATH’s werden gedreven door Tesla’s aankondiging over het toewijzen van bijna tien procent van zijn gereserveerde contanten, een oogverblindende $1,5 miljard, aan Bitcoin.